Fnatic predstavio dva nova Valorant igrača

Fnatic je danas i zvanično predstavio dva nova člana svoje Valorant postave, Nikicu “Derke” Sirmiteva i Martina “Magnum” Penkova.

  • 0
Foto: fnatic

Kada nastupate za jednog giganta kao što je Fnatic, znate da nema puno prostora za loše rezultate. Tako nešto se dogodilo i sa njihovim Valorant sastavom, koji u 2021. godini nije uspeo da zabeleži nijedan pozitivan rezultat. Zbog toga je organizacija donela odluku da se rastane sa dvojicom članova, Kostasom “tsack” Teodoropulosom i Muhamedom “Moe40” Harifom.

Čim su se rastali sa dvojicom igrača, započeli su proces u kojem su trenirali sa više igrača iz Evrope, dok se na kraju nisu odlučili za dva veoma talentovana igrača.

Derke je bivši CS:GO igrač iz Finske, koji je oduševio na svom probnom periodu. Prethodno je nastupao za nekoliko lokalnih ekipa, zbog čega će mu ovo biti prva prava šansa da se dokaže na profesionalnom Valorant nivou. Magnum je poznat kao jedan od najboljih Sentinel igrača u Evropi i kao neko ko je pravi majstor sa Cypherom i Killjoy, a to je pozicija na kojoj im je bilo neophodno pojačanje.

Organizacija je izjavila da im je cilj da se takmiče na samom vrhu svetske Valorant scene i smatraju da ovi momci imaju kvalitet da im pomognu da dostignu taj vrh.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA