≫ 

Andbox pojačava svoj Valorant sastav

Jedan od najfleksibilnijih igrača Severne Amerike, Noa ''jcStani'' Smit je našao novi dom.

  • 0
Foto: Andbox

Valorant profesionalac je napustio početkom maja ekipu Immortals i nije mu trebalo mnogo da nađe novu sredinu u kojoj će nastaviti Valorant karijeru. Noa će najverovatnije zauzeti poziciju kontrolera, na kojoj nisu imali igrača pošto je prošle nedelje tim napustio Aron ''b0i'' Tao.

Smit voli da koristi Astru i Omena, a koristio je i Džet tokom zadnjih dana u Immortals-ima. Ovo potvrđuje njegovu svestranost pa će Andbox verovatno moći da ga koristi kao smokera i u drugim ulogama. Američka organizacija je izgubila šest od zadnjih osam mečeva i definitivno je potrebno da se dese neke promene.  Uspeli su da stignu do finalne faze Stage Two Challengers-a ali su ispali prilično rano i propustili šansu da se pojave na Mastersu u Rejkjaviku.

Iako će sledeći Masters gledati od kuće, i dalje imaju šansu da se kvalifikuju na Masters u Berlinu preko VCT Stage Three turnira. Ekipa je pobedila u VCT Stage Two dobre timove kao što su Sentinels i TSM, tako da potencijal postoji. Saznaćemo da li novi sastav može da se domogne vrha američke Valorant scene.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA