Valorant oružja uskoro po dosta manjim cenama

Na internetu kruže glasine da će određene cene oružja biti balansirane u sledećoj Valorant epizodi.

  • 0
valorant-weapon1 Foto: Riot Games

Baš kao i u mnogim drugim taktičkim pucačinama i u Valorantu je veoma značajno balansirati određene aspekte igre, a cene oružja su verovatno jedna od najvažnijih stavki. Counter Strike već dvadeset godina se bavi ovom temom, a ako je verovati tragačima za poverljivim informacijama, izgleda da i Valorant planira da uskoro napravi ozbiljne izmene.

Kreatori uvek moraju da se koncentrišu da prilikom promene cena ne učine najbolja oružja previše dostupnim, jer u tom slučaju svaki igrač bi ih koristio i videli bi isključivo samo jedan tip oružja u igri. Igrači na socijalnim mrežama veruju da bi Valorant uskoro trebao da izmeni ekonomiju u igri, a u nastavku možete videti koja oružja će pretrpeti promene.

Najveća potencijalna promena je vezana za svemoćnog Operator-a, koji je nekada koštao 4500, a nova cena bi trebala da bude 4700. Ove promene su otkrivene u programerskoj verziji Epizode 3, koja se očekuje 22. juna. Saznaćemo da li će ove promene Riot ubaciti u igru u isto vreme, ili odvojeno, kao i da li će sva izlistana oružja biti promenjena.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA