Najbolja ekipa iz Jugoistočne Azije propušta VCT Masters zbog problema sa vizom

Najbolja Valorant ekipa iz Jugoistočne Azije, Bren Esports, će nažalost propustiti VCT Masters u Berlinu, zato što Riot nije uspeo da im obezbedi vize na vreme zbog problema sa vizom, koji su nastali nakon povišenih mera restrikcije oko virusa covid-19.

  • 1
vct-masters-valorant Foto: Riot Games

Valorant Champion Tour se upravo oglasio na svom tviteru i ovoga puta nažalost donosi loše vesti. Filipinska ekipa Bren Esports, koja je tokom proteklih kvalifikacija pokazala da je najbolja iz ove regije, će propustiti najveći Valorant turnir do sada, zato što nisu uspeli da dobiju vizu koja bi im omogućila da na vreme doputuju do Berlina.

Zbog ovoga je Riot primoran da smanji broj učesnika, pa će na Mastersu u Berlinu učestvovati 15 umesto 16 ekipa. To neće biti od velikog uticaja na sam turnir, pošto će se samo promeniti format u grupi D, gde se nalaze Sentinels, G2 i F4Q.

Zbog ovakve situacije, Riot je takođe odlučio da uruči Bren Esportsu 175 VCT poena, kao i novčanu sumu koju bi inače osvojili da su se plasirali na turnir.

Mi se nadamo da ovakva situacija neće previše poremetiti Bren Esports i želimo im puno sreće na kvalifikacijama za Champions. Sa druge strane, jedan igrač Paper Rexa je imao sličan problem, ali mu je u pomoć uskočio političar, koji se postarao da on ne propusti ovaj turnir.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA