≫ 

Team Liquid dovodi brata svoje glavne zvezde

Kako navodi Upcomer, Nabil “Nivera” Benrlitom, koji je još uvek igrač Vitality-a bi uskoro mogao da pređe na Valorant i da zaigra sa svojim rođenim bratom u dresu Team Liquida.

  • 0
Foto: Team Liquid

Ovo nije prvi put da se govori o mogućem dolasku Nivere, pošto je 1pv.fr pričao u ovom transferu još u maju ove godine. Ipak, samo koju nedelju kasnije, pojavila se informacija da je Liquid bio spreman da dovede Belgijanca samo u slučaju da je Jamppi želeo da se vrati na CS:GO, što je bila opcija kada su mu ukinuli suspenziju.

S obzirom da je Liquid dugo beležio dosta dobre rezultate u Evropi, bilo bi iznenađenje da su pravili neke promene u sastavu. Doduše nakon neuspeha da se plasiraju na Maters u Berlinu, nešto je moralo da se promeni, a Džejms “Kryptix” Afelk je već neko vreme najslabija karika u timu.

Samim tim, kao idealnu opciju vide u rođenom bratu njihove prve zvezde, Screama. Nivera je do sada poznat svetu kao profesionalni CS:GO igrač, koji je prošle godine zablistao u dresu Vitality-a. Kako je francuska ekipa želela da se vrati na petočlani sastav, Nivera je morao da bude prebačen na klupu. Od tada nije aktivno igrao, ali je zato aktivna vežbao Valorant, zbog čega bi uskoro mogli da ga vidimo ponovo u akciji.

Dokazao se kao veliki talenat i smatram da bi ovo mogao da bude odličan transfer za Liquid, ukoliko svoje CS:GO znanje prenese na Riotov šuter. Verujem da bi njegovim dolaskom morale da se promene određene uloge igrača u timu, ali za sada nemamo informaciju o agentima koje bi Nivera mogao da igra.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA