Novi Valorant klip nam detaljno prikazuje Chambera i njegove sposobnosti

U petak nam je Riot prikazao Chambera, a juče je odlučio da nam i detaljno objasni kako će on i njegove magije funkcionisati.

  • 0
Foto Riot Games

Iako danas izlazi nova Valorant sezona, Chamber će kao i onomad Skye kasniti dve nedelje. To svakako nije sprečilo Riot da nam prikaže novog agenta i sve njegove sposobnosti.

Njegova prva sposobnost će biti nalik Alarm botu od Killjoy, samo što će usporiti sve igrače u blizini, umesto da ih učini ranjivijim. Druga magija mu je unapređeni Sheriff. Može da kupi 8 metaka, a svaki će vas koštati 100 kredita. Razlika između ovog i pomenutog pištolja je što ovaj dodatni nišan, a snaga mu ne opada na daljini.

Treća sposobnost, tačnije signature, je verovatno jedna od najjačih u igri. Može da postavi dve kartice na dva mesta i da se teleportuje sa jedne na drugu, nalik magiji kakvu ima Symetra iz Overwatcha. Deluje kao veoma moćna magija, ali zato se može i uništiti, što će vrlo verovatno povećati popularnost Breacha.

Poslednja, ultimate magija je Operator, koji će imati 5 metaka. Svaki pogodak je siguran frag, a kada ubijete metu, igrači će biti usporeni u krugu. Detaljnije o novom peču možete pročtiati na sledećem linku!

Kako vam se dopada Chamber?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA