≫ 

Još žena u profesionalnom gejmingu: Misfits Gaming potpisao ženski Valorant sastav

Čuvena američka esports organizacija Misfits je konačno odlučila da se pridruži Valorant profesionalnoj sceni tako što je otkupila ženski sastav, koji je do sada igrao pod imenom 24Haven!

  • 0
Master gejminga 4.0, vizual VR Foto: DSI

Postavu čine Presli ”Slandy” Anderson, Kloi Vang, Luna ”LunaFox” Rajan, Vernina ”Verninaa” Gozum i Medi. Igrajući za 24Haven nastupale su na VCT Game Changers turniru 2021. godine, kao i na kvalifikacijama za VCT NA Challengers. Nedavno su završile kao četvrte na Pittsburgh Knights Sakura kupu.

Ženska Valorant scena raste iz dana u dan, posebno u Severnoj Americi, gde su gotovo sve najveće organizacije već predstavile svoje ekipe. Među njima se nalaze poznata imena kao što su Cloud9, TSM, CSET, Version1, CLG, pa sada i Misfits. Organizacije kao što su G2, MIBR i Guild takođe imaju ženske sastave, ali se oni takmiče u drugim regijama.

Misfits Black će se sada fokusirati na veliki 2022 VCT Game Changers Series turnir, čije će se kvalifikacije otvoriti 31. marta. Cloud9 White je trostruki uzastopni šampion, kao i ekipa koju će svi želeti da skinu sa trona.

Video: Bahati gejmer poludeo zbog igrice i demolirao televizor

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA