Riot zvanično predstavio Fade, novog Valorant agenta

Nakon niza spekulacija i tizera, više nema tajni, jer je Riot i zvanično predstavio Fade, novog Valorant agenta, tačnije inicijatora.

  • 0
valorant-fade Foto: Riot Games

Fade je oficijelno predstavljena nekoliko minuta pre početka meča između DRX-a i ZETA DIVISION-a, koji su se sastali u lower bracketu Mastersa u Rejkjaviku. Iako fanovi nisu dobili priliku da vide njene sposobnosti, niti kako će izgledati u igri, potvrđeno je da će svi ostali detalji biti poznati tokom velikog finala, koje će se odigrati u nedelju 24. aprila.

Tokom protekle nedelje, mali tizeri na kojima se vidi kako Fade teroriše druge agente objavljeni su na društvenim mrežama, što nam na neki način pokazuju kakve će ona imati interakcije sa njima. Njene sposobnosti nisu zvanično otkrivene, ali su do sada već procurele neke slike koje bi mogle da budu istinite. O tim magijama više možete pročitati na sledećem linku!

Fade će verovatno stići u igru na početku narednog akta, koji je zakazan za 26. april. Ukoliko ste nestrpiljivi da vidite kako će ona izgledati, ne propustite veliko finale VCT Mastersa!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA