Vreme čitanja: oko 1 min.

Valorant se pojavljuje u novom filmu sa Markom Volbergom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Volberg će navodno posetiti VCT Champions 2024.

  • 0
Mark Wahlberg Volberg Mark Volberg / Foto: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia

Početkom ove nedelje, Apple TV je na svoju platformu dodao novu akcionu komediju, The Family Plan, sa Markom Volbergom u glavnoj ulozi. U jednoj sceni u filmu možemo da vidimo kako Volbergov sin igra profesionalni Valorant meč. Njegov sin se potpisuje kao ”Kyllboi”, i takmiči se u ekipi zajedno sa popularnom strimerkom Valkyrie, koja se takođe pojavljuje u filmu. Imamo još jedan ”streamer cameo”, sa iiTzTimmy-em koji igra za protivnički tim.

Kyllboi je na kraju odveo svoju ekipu do pobede sa Chamber ejsom na Fracture-u. Iako nismo videli previše gejmpleja u ovoj sceni, fanovi, kao i Riot Esports reporter koji je podelio klip na Twitteru, složili su se da su producenti solidno predstavili Valorant, posebno imajući u vidu kako video igre nekada loše izgledaju u filmovima i serijama.

Nismo sasvim sigurni koliko se Valorant pojavljuje u filmu. O radnji samo znamo da je Volberg bivši plaćeni ubica, i da ovu tajnu pokušava da sakrije od svoje porodice.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA