Vreme čitanja: oko 1 min.

Riot predstavio novog Valorant agenta – Clove

Vreme čitanja: oko 1 min.

Controller koji se ne viđa svaki dan.

  • 0
clove-valorant-24-2 Foto: Riot Games

Po dogovoru, Riot Games je predstavio novog Valorant agenta na velikoj završnici VCT Masters Madrid 2024, gde su TenZ i Sentinelsi osvojili svoj prvi internacionalni trofej posle tri godine. Clove, Controller poreklom iz Škotske, ističe se po svojim sposobnostima koje se fokusiraju na oživljavanje i manipulaciju mape.

U nastavku teksta možete videti kako izgledaju njene sposobnosti.

(E) Ruse

Po aktivaciji, Clove dobija pregled čitave mape iz ptičije perspektive. Može da izabere do dve lokacije gde želi da automatski postavi smoke. Clove može da koristi Ruse i nakon smrti.

(Q) Meddle

Clove baca projektil na odabranu lokaciju. Nakon kratkog perioda aktivacije, svi neprijateljski agenti u odabranoj lokaciji dobijaju decay debuff.

(C) Pick-me-up

Svaki put kada dobije kill ili assist, Clove može da apsorbuje životnu energiju palih neprijatelja, koja joj potom daje haste i dodatni HP.

(X / Ultimate) Not Dead Yet

Clove svoj ulti može da aktivira nakon smrti. Nakon kratkog perioda aktivacije, Clove ustaje iz mrtvih. Ako u narednih nekoliko sekundi uzme kill ili assist, vraća se u život, dok u suprotnom ponovo umire.

Kao što možemo da vidimo, Clove se razlikuje od klasičnih Controller agenata, koji su obično malo pasivniji. Sam Riot je priznao da je želeo da napravi ”agresivnijeg Controllera”, pošto je do sada Omen bio jedini agent koji je ”odgovarao ovom opisu”.

Kako vam se dopada novi agent?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA