Vreme čitanja: oko 1 min.

Zek Ledej ostao u Partizanu iz jednog razloga: "Poverovao sam u reči kluba, zbog njega vidim budućnost ovde"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Potpuno opravdano poverenje u klub i trenera

  • 4
Zek Ledej Foto: Marko Jovanović

Ovo će biti već treća godina od kako je američki košarkaš Zek Ledej u dresu Partizana, a njegova motivacija nimalo ne jenjava.

Prethodne godine je bio jedan od lidera tima, a ništa manje se ne očekuje ni ove godine. Ipak, očekivalo se da pored unosnih ponuda drugih Evroligaša napusti klub, a on je svoju odluku objasnio na sledeći način.

- To je nešto što nikad nisam čuo od njega (Obradovića), mislim uvek smo se borili, maltene smo stigli do Fajnal fora prošle godine, ali nikad nisam čuo da govori da je to ambicija i da će se za to tim boriti. Poverovao sam u to, poverovao sam u reči kluba, moja ambicija je takođe da dođemo do Fajnal fora, da dobijemo što više utakmica, da budemo među četiri najbolja. Kada mi je to rečeno, da je to ambicija, dobro sam promislio i tako sam i odlučio - rekao je Zek Ledej za SportKlub.

Kada ti Obradović da ponudu, kao igrač ne smeš da je odbiješ, što ni Ledej nije uradio.

- Meni lično, svaki tim u kom sam cilj je da idemo do Fajnal fora. Uvek imamo priliku, čak i na početku sezone sam mislio da imamo šansu sa timom kakav smo imali tada. To je uvek moj lični cilj. Cilj je da dobijemo što više mečeva. Kada mi je trener to rekao i kada sam uzeo u obzir da on ima najviše osvojenih Evroliga, moraš i to da uključiš u razmatranje. Njegovu reč moraš da razmotriš - zaključio je jedan od najboljih košarkaša Partizana.

(Telegraf.rs)

Video: Danilo Anđušić Ove sezone ABA će biti mnogo jače takmičenje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jovo

    30. septembar 2023 | 13:24

    Dosta vise zasto je otisao iz Partizana kamerunac zasto je ostao pare i samo pare koga to vise briga sem da tudjmanovci padnu u delirijum kad ih oni pohvale

  • TheDoctor

    30. septembar 2023 | 14:47

    Okupaj se

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA