Vreme čitanja: oko 1 min.

Partizan među favoritima, Zvezdu ozbiljno potcenili: Evo kako poznati košarkaški portal gleda na Evroligu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Večiti će imati težak zadatak pred sobom

  • 11
KK Partizan KK Crvena zvezda Foto: MN Press

Datum je stigao, sve je spremno, košarkaška Evroliga se vraća na terene širom Evrope! Ovo takmičenje u novoj sezoni ima i tendenciju da bude i jedno od najjačih ikada, kada se u obzir uzmu svi transferi koji su odrađeni u timovima širom ovog takmičenja.

Jedna od ekipa koja je bila najaktivnija na tržištu, jeste i Crvena zvezda, koja je dovela čak 10 novih igrača, međutim, ni to nije dovoljno da se svrsta među favorite. Bar prema poznatom košarkaškom portalu "Jurohups", koji ju je svrstao daleko od TOP 8 faze, ali i od plej-ina.

Partizan s druge strane nije bio baš preterano aktivan, ali je promenio nekoliko košarkaša i oni su zbog svega postavljeni na visoko šesto mesto, što znači da će se sigurno naći u TOP 8 fazi u ovoj sezoni.

Ono što je još bilo bitno za sve, jeste i "hemija" koja vlada u timu, istorija samog kluba, kao i ciljevi koji su psotavljeni.

Zbog toga, na prvom mestu se nalazi Real Madrid, aktuelni branioc titule, dok su odmah za njima timovi poput Monaka, Olimpijakosa i na kraju Olimpije iz Milana.

Odmah zatim sledi EFES, dok su na šestoj poziciji Partizan, Fenerbahče i Makabi.

U TOP 10 su svrstani još i Panatinaikos i Barselona, koji dele deveto mesto, dok je Zvezda na 11. poziciji.

(Telegraf.rs)

Video: Panter otkrio tri stvari koje su potrebne Partizanu kako bi slavio protiv Makabija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zar je bitno

    5. oktobar 2023 | 15:04

    Pa ipak u tom Partizanu igra treci najplaceniji igrac Eurolige.

  • Partizan ponos Srbije

    5. oktobar 2023 | 16:42

    Kako ih podcenili? Valjda precenili obzirom da su redovno u TOP 17 😄

  • Branko perovic

    5. oktobar 2023 | 16:35

    NIKO OVDE NIJE POTCENJEN NI PRECENJEN...AKO SU PANATENAIKOS I BARSELONA U DRUSTVU ZVEZDE TO NIJE POTCENJENO JER OBA KLUBA DALEKO VISE USPEHA U EVROPI OD SAME ZVEDE IMAJU..SA DRUGE STRANE NORMALNO JE DA KLUB KAO STO JECPARTIZAN BUDE U GORNJEM DOMUBPRE SVEGA ZBOG ISTORIJE KLUBA PA POTOM I PROSLOGODISNJOJ IGRI U LIGI EVROPE.PARTIZAN JEXREALNO TREBALO DA IGRA F4..A ONDA NISAM SIGURAN DA TO NE BI ISLO I DALJE.ZVEZDA JE POCELA DA IGRA I PONASA SE BOLJE U EVROPI..DA LI CE OVA GODINA BITI BOLJA TREBALO BI.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA