Vreme čitanja: oko 1 min.

Hit snimak obišao društvene mreže: Vildoza pružio ruku pomoći Lesoru, a onda ga "ispalio"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zanimljiv momenat primećen na derbiju

  • 2
Luka Vildoza Matijas Lesor KK Panatinaikos Foto: Printscreen/Twitter

Evroliga nam je već u prvom kolu pružila veliki broj iznenađenja i uzbuđenja, dva produžetka i nekoliko izvanrednih utakmica.

Panatinaikos i Olimpijakos su odigrali fantastičnu utakmicu u kojoj je nakon produžetka slavio gostujući tim, na kraju ubedljivim rezultatom.

Ipak, nekoliko detalja je ovu utakmicu učinilo zanimljivijom, pre svega činjenica da je Olimpijakos izgubio glavnog igrača, koji je pojačao upravo najvećeg rivala. Druga zanimljivost je bila bliža nama nego Grcima, a to je da su se u Panati ujedinili Matijas Lesor i Luka Vildoza koji su upravo "heroji" ovog teksta.

Naime, u jednom od napada Vildoza je trebao da dobije loptu pri izvođenju na svojoj polovini, dok je u istom momentu Lesor bio na parketu. Kada su se mimoilazili pružili su jedan drugom ruku kako bi Lesoru Vildoza pomogao, ali Argentinac je samo prošao pored njega, što je ubrzo postalo viralno po društvenim mrežama.

(Telegraf.rs)

Video: Topić nokautiran na meču sa Borcem

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA