≫ 

Ćuretina sa mlincima

Tradicionalan balkanski recept za sočni i kalorični obrok...

  • 0

Sastojci:

- 400 g ćurećeg belog mesa

- 300 g mlinaca

- 200 ml pavlake za kuvanje

- 2 kašike maslinovog ulja

- 1 l supe

- 125 g mocarele (ili ako volite jače ukuse mešavine mocerele i gorgonzole)

- 200 g crnog hleba

U proključalu supu staviti mlince, kuvati oko 5 minuta i potom ih izvaditi i procediti. Ćuretinu iseckati na kockice i izgrilovati na maslinovom ulju. Pomešati mlince sa ćuretinom, dodati pavlaku, promešati i prebaciti u tepsiju.

Posuti jelo narendanom mocarelom i zapeći u rerni zagrejanoj na 200°C oko 15 minuta. Servirati ćuretinu sa mlincima i poslužiti toplu uz krišku crnog hleba.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA