≫ 

Pita od bajatog hleba sa sremskim sirom

Štedi i dobro jedi! Upotrebite bajat hleb na najbolji način...

  • 0

Sastojci:

- 1 vekna bajatog hleba

- 300 g sremskog sira

- 3 jaja

- 1 čaša pavlake

- 1 čaša kisele vode

- 1 čaša mleka

- susam

- so

Priprema:

Iseći hleb na kriške, pa polovinom prekriti dno namašćenog pleha, tako da između kriški nema šupljina. Umutiti nadev od sira i jednog jajeta, pa time premazati hleb u plehu. Odozgo prekriti drugom polovinom hleba, pa preliti mešavinom mleka, kisele vode i pavlake umućene sa 2 jajeta. Ostaviti da odstoji pola sata. Posuti susamom i ispeći u prethodno zagrejanoj rerni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA