• 2

POSNO! Morski ukusi u mornarskoj testenini

Nezaboravni miris mora, za sve koji poste - i ostale...

  • 2

Sastojci:
- 300 g testenine

- 3 kašike maslinovog ulja
- čen belog luka
- 4 velika paradajza
- 250 g lignji
- 250 g dagnji
- 400 g ribljeg filea
- 2 dl belog vina
- so
- biber
- peršun
Priprema:
Lignje očistiti, oprati i naseckati, ispržiti ih na maslinovom ulju, dodati narezani file i dagnje pa kratko propržiti. Dodati paradajze i beli luk, pa dinstati polivajući vinom, posoliti, pobiberiti, dodati naseckani peršun, pa preliti preko kuvane testenine.
(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Љиљана

    Слика не одговара рецепту. На слици су шкампи, а не лигње.

    1
    0

    Podelite komentar

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima