• 2

POSNO! Morski ukusi u mornarskoj testenini

Nezaboravni miris mora, za sve koji poste - i ostale...

  • 2

Sastojci:

- 300 g testenine
- 3 kašike maslinovog ulja
- čen belog luka
- 4 velika paradajza
- 250 g lignji
- 250 g dagnji
- 400 g ribljeg filea
- 2 dl belog vina
- so
- biber
- peršun

Priprema:

Lignje očistiti, oprati i naseckati, ispržiti ih na maslinovom ulju, dodati narezani file i dagnje pa kratko propržiti. Dodati paradajze i beli luk, pa dinstati polivajući vinom, posoliti, pobiberiti, dodati naseckani peršun, pa preliti preko kuvane testenine.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Љиљана

    Слика не одговара рецепту. На слици су шкампи, а не лигње.

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima