≫
POSNO! Morski ukusi u mornarskoj testenini
≫
Nezaboravni miris mora, za sve koji poste - i ostale...
Sastojci:
- 300 g testenine
- čen belog luka
- 4 velika paradajza
- 250 g lignji
- 250 g dagnji
- 400 g ribljeg filea
- 2 dl belog vina
- so
- biber
- peršun
Priprema:
Lignje očistiti, oprati i naseckati, ispržiti ih na maslinovom ulju, dodati narezani file i dagnje pa kratko propržiti. Dodati paradajze i beli luk, pa dinstati polivajući vinom, posoliti, pobiberiti, dodati naseckani peršun, pa preliti preko kuvane testenine.
(Telegraf.rs)
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Љиљана
Слика не одговара рецепту. На слици су шкампи, а не лигње.
Podelite komentar