• 0
 ≫ 

Predjelo od pečuraka s mlevenom paprikom

 ≫ 

Kiselo mleko daje posebno lep ukus ovom prilogu od pečuraka....

  • 0

Sastojci:

- 1 kg pečuraka

- kašika ulja
- belo vino (po potrebi)
- so
- biber
- mlevena paprika
- 2,5 dl kiselog mleka
- peršun

Priprema:
Pečurke treba iseckati i dinstati na ulju i belom vinu. Začiniti solju, biberom i paprikom. Kada su pečurke gotove, preliti ih sa 2,5 dl kiselog mleka i posuti sitno seckanim peršunom. Prilicno je lagano i sprema se brzo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima