≫ 

Uštipci od karfiola

Reš prženi zalogajčići od karfiola mogu da budu i večera i grickalica

  • 0

Sastojci:

- karfiol

- 100 g brašna

- malo soli

- 2 kašike maslinovog ulja

- 175 ml vode

- 1 belance

Priprema:

Testo napraviti sat pre prženja uštipaka. Karfiol razdvojiti na cvetove, delimično ga obariti i dobro osušiti. Svaki cvet umočiti u testo i pržiti na vrelom ulju. Uz ove uštipke uvek se služe kriške limuna.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA