≫ 

Krompir iz rerne

Predlog za večeru – krompir sa pančetom i maslacem

  • 3

Sastojci:

- krompir

- so

- maslac

- pančeta

Priprema:

Krompir oljuštimo, prepolovimo, složimo na resetku u rernu i posolimo. Pečemo oko 30 minuta na 200°C na srednjoj resetki. Krompir je pečen kad dobije smeđu koricu.

Uz ovo jednostavno i vrlo ukusno jelo poslužite maslac i pančetu.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MinaGogi

    4. januar 2017 | 16:46

    Taj specijalitet ima svoje ime i zove se pole. Može i sam Neljušteni i posoljeni krompir a možete pred kraj pečenja da dodate slaninicu odozgo, nije obavezna pančeta.

  • Joxana

    4. januar 2017 | 21:42

    Jos je lepsi "krompir u kaputu". Isto se pece na resetki ali ceo. Kad bude gotov ja ga izgnjeckam,dodam ulja sitno seckanog luka i posolim. Uh

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA