≫ 

Tikvice sa začinskim biljem

Ukusan prilog uz ručak ili večeru

  • 0

Sastojci:

- 1 kg mladih tikvica

- 4 kašike suvog začinskog bilja

- so

- biber

Priprema:

Oprane tikvice narezati na 0,5 cm debele kriške. Pustiti da malo odstoje i osušiti ih ubrusom. Posoliti, pobiberiti i posuti ih začinskim biljem. Peći ih na ugrejanom teflonskom tiganju bez dodavanja masnoće.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA