≫ 

Mamurluk-čorba od rasola da vam jutro posle pijanstva počne normalno!

Ukus rasola i suvog mesa je posebno primamljiv – a i potreban, ako ste malo (više) proveselili s prijateljima!

  • 0

Sastojci:

- 1 glavica crnog luka

- kašika brašna

- 1 l vode

- ½ l rasola

- šoljica pirinča

- 200 g suvog mesa

- masnoća

- aleva paprika

Priprema:

Na masnoći ispržiti seckani crni luk, zatim dodajte brašno, propržite, dodajte kašičicu aleve paprike. Nalijte litrom vode, dodajte suvo meso seckano na kockice i stavite da se kuva. Na pola kuvanja doda se i pirinač. Kada su i pirinač i meso kuvani, doda se rasol i služi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA