≫ 

Pileća krilca sa alevom paprikom i začinom

Pripremljeno u rerni, radi jednostavnosti...

  • 2

Sastojci:

- 14 pilećih krilaca

- 3 kašike ulja

- 1 kašičica začina

- 1 kašika aleve paprike

Priprema:

Krilca ubaciti u vanglu, preliti uljem, posuti začinom i alevom paprikom pa sve dobro izmešati. Idelano je da se mariniraju u frižideru, prekrivena providnom folijom oko 24h. Pripremljena i odležala krilca staviti u pleh obložen papirom za pečenje i peći u rerni zagrejanoj na 200 stepeni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirjam

    30. januar 2017 | 21:36

    Otkada znam za sebe, pileca krilca, batake i karabatake uvek malo nasolim, natrljam alevom paprikom i ostavim poklopljeno u frizideru.Pecem na vrlo malo masti u poklopljenom tiganju. Prvo na jacoj vatri, pa smanjim na trojku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA