0

Treba da sačuvate sušeno povrće, a ne znate kako?

Rešenje za problem je - kuhinjska so!

Dešava se vrlo često da vam preteknu namirnice, a rado biste ih sačuvali. Mnogi od nas sada koriste i aparate za sušenje namirnica (dehidratore).

Ako se radi o sušenom povrću čini vam se da je problem teško rešiv. Jednostavno ne znate kako da ga sačuvate! Pogotovo zato što znate da je sušeno povrće podložno napadu raznih parazita.

Vaš džoker u rukavu je, kao u mnogim slučajevima - obična kuhinjska so. Jednostavno, u sud u kome čuvate sušeno povrće stavite kašičicu soli i dobro zatvorite. Poenta je u tome da so sprečava razvijanje parazita.

Ne propuštajte više ni jedan savet ili recept! Pratite video recepte Telegraf kuhinje na našem kanalu potražite nove savete na sajtu Telegraf Kuhinje, a možete lajkovati i našu Fejsbuk stranicu gde imamo svašta nešto lepo za vas.

(Telegraf.rs)

Tagovi: Kuhinjska so, sušeno povrće

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Šećerne bombone za čaj oduševiće sve vaše goste

Isprobajte najbolji domaći preliv za salatu bez šećera i štetnih konzervansa

Zdravi čokoladni humus je recept koji smo čekali ceo život

Ovo je jedini način da skuvate savršena jaja i da napokon budete zadovoljni

Slatke kokice sa cimetom i vanilom koje će svi obožavati

Ovo je najjeftinije i najbolje ulje za pohovanje hrane

Sve vreme držite nož pogrešno kada nešto seckate - ovo je pravi način

5 zdravih zamena za brašno koje će vam pomoći da smršate bez odricanja od pice i palačinki

Oljuštite kuvano jaje za samo nekoliko sekundi bez ikakvog pomagala (VIDEO)

Jaja u marinadi su idealno jelo za sve koji žele da smršaju

Spremite savršeni argentinski sos sa testeninom i mesom od zelenih listova šargarepe

Ulje ili mast: Evo šta pečenom krompiru daje najbolji ukus

Napravite domaći pesto sos: Jeftiniji, zdraviji i ukusniji od onog kupljenog u prodavnici

Kako da pravilno pripremite domaće kobasice?

Dva brza namaza za zdrav i ukusan doručak (VIDEO)

President maslaci – za raskošan ukus vaših specijaliteta

President pavlaka za kuvanje – neizostavan sastojak prazničnih specijaliteta

Zamašćene pločice u kuhinji i zapušena sudopera. Šta činiti?

Kako da odaberete sir za jela koja se termički obrađuju?

Kako se najlakše ljušti paradajz?

Šta učiniti sa viškom lisnatog testa?

/
<% galerijaAlt  %>

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima