1

Kupus vam je prekiseo – šta da učinite?

Bez panike, krompir stiže u pomoć!

SAVET prekiseo kiseli kupus

Ako vam je kupus prekiseo, nemojte ga mnogo prati, već samo sa malo hladne vode - i kada ga kuvate pre nego što stavite kašiku masti ili mesa, u kupus ubacite 5-6 krompira isečenog na polutke.

Krompir tako kuvajte dok se ne skuva, onda ga izvadite, i ako osećate da ima još kiseline u kupusu, dodajte još jednu partiju krompira, koja treba da ostane za svo vreme kuvanja na jednom kraju šerpe.

Telegraf Kuhinja - Svi recepti na jednom mestu, u plejlisti ispod:

(Telegraf.rs)

Tagovi: Kiseo kupus, Krompir

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Komentari (1)
Poređaj komentare:
  • S
    snezana

    Ako vam je kupus prekiseo stavite ga pet minita da odstoji u hladnoj vodi u kojoj ste dodali sodu nikarbonu kupus ce biti mnogo ukusan bez kiseline i soli

Napravite savršen preliv za svaku salatu uz pomoć proste formule

Šećerne bombone za čaj oduševiće sve vaše goste

Isprobajte najbolji domaći preliv za salatu bez šećera i štetnih konzervansa

Zdravi čokoladni humus je recept koji smo čekali ceo život

Ovo je jedini način da skuvate savršena jaja i da napokon budete zadovoljni

Slatke kokice sa cimetom i vanilom koje će svi obožavati

Ovo je najjeftinije i najbolje ulje za pohovanje hrane

Sve vreme držite nož pogrešno kada nešto seckate - ovo je pravi način

5 zdravih zamena za brašno koje će vam pomoći da smršate bez odricanja od pice i palačinki

Oljuštite kuvano jaje za samo nekoliko sekundi bez ikakvog pomagala (VIDEO)

Jaja u marinadi su idealno jelo za sve koji žele da smršaju

Spremite savršeni argentinski sos sa testeninom i mesom od zelenih listova šargarepe

Ulje ili mast: Evo šta pečenom krompiru daje najbolji ukus

Napravite domaći pesto sos: Jeftiniji, zdraviji i ukusniji od onog kupljenog u prodavnici

Kako da pravilno pripremite domaće kobasice?

Dva brza namaza za zdrav i ukusan doručak (VIDEO)

President maslaci – za raskošan ukus vaših specijaliteta

President pavlaka za kuvanje – neizostavan sastojak prazničnih specijaliteta

Zamašćene pločice u kuhinji i zapušena sudopera. Šta činiti?

Kako da odaberete sir za jela koja se termički obrađuju?

Kako se najlakše ljušti paradajz?

/
<% galerijaAlt  %>

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima