2

Šta učiniti sa viškom lisnatog testa?

Ne bacajte ostatke lisnatog testa, već ga iskoristite na sledeći način...

lisnato testo
Foto-ilustracija: Pixabay.com

Zamesite preostale komade testa, a udrugoj posudi umutite jaje.

Zatim razvijte to zamešeno testo, premažite ga umućenim jajem i pospite rendanim sirom. Stavite u rernu i pecite na temperaturi od 200°C oko 10 minuta.

Ovo posluženje možete servirati toplo ili hladno, uz kiselo mleko ili neku salatu.

Telegraf Kuhinja - Svi recepti na jednom mestu, u plejlisti ispod:

(Telegraf.rs)

Tagovi: Jaje, Lisnato testo, rendani sir

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Komentari (2)
Poređaj komentare:
  • I
    Irena

    Zvuci jednostavno i dobro, moram da probam, javicu vam

Napravite domaći kikiriki puter za samo 5 minuta, a potrebne su vam svega 3 stvari

Napravite savršen preliv za svaku salatu uz pomoć proste formule

Šećerne bombone za čaj oduševiće sve vaše goste

Isprobajte najbolji domaći preliv za salatu bez šećera i štetnih konzervansa

Zdravi čokoladni humus je recept koji smo čekali ceo život

Ovo je jedini način da skuvate savršena jaja i da napokon budete zadovoljni

Slatke kokice sa cimetom i vanilom koje će svi obožavati

Ovo je najjeftinije i najbolje ulje za pohovanje hrane

Sve vreme držite nož pogrešno kada nešto seckate - ovo je pravi način

5 zdravih zamena za brašno koje će vam pomoći da smršate bez odricanja od pice i palačinki

Oljuštite kuvano jaje za samo nekoliko sekundi bez ikakvog pomagala (VIDEO)

Jaja u marinadi su idealno jelo za sve koji žele da smršaju

Spremite savršeni argentinski sos sa testeninom i mesom od zelenih listova šargarepe

Ulje ili mast: Evo šta pečenom krompiru daje najbolji ukus

Napravite domaći pesto sos: Jeftiniji, zdraviji i ukusniji od onog kupljenog u prodavnici

Kako da pravilno pripremite domaće kobasice?

Dva brza namaza za zdrav i ukusan doručak (VIDEO)

President maslaci – za raskošan ukus vaših specijaliteta

President pavlaka za kuvanje – neizostavan sastojak prazničnih specijaliteta

Zamašćene pločice u kuhinji i zapušena sudopera. Šta činiti?

Kako da odaberete sir za jela koja se termički obrađuju?

/
<% galerijaAlt  %>

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima