≫ 

Kako se najlakše ljušti paradajz?

Vrela, ključala voda je rešenje!

  • 3

Sigurno ste više puta imali potrebu da brzo i efikasno oljuštite paradajz. Standardni , obični, načini nožem i slično nisu vam bili dovoljno efikasni. Još tačnije, ljušenje nožem ili ljuštilicom može potpuno da ošteti mek i zreo paradajz.

Da drastično poboljšate situaciju -  jednostavno zasecite nožem krstić na strani paradajze suprotno od peteljke. Zatim paradajz prelijte vrelom (idealno ključalom) vodom i prosto smaknite kožicu sa njega.

Osim toga što ste se brzo oslobodili kožice, vaš paradajz je ostao potpuno ceo i neraspadnut.

Telegraf Kuhinja - Svi recepti na jednom mestu, u plejlisti ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • Mara

    22. februar 2017 | 16:08

    Nije potrebno zasecati, samo preliti vrelom vodom, ostaviti par minuta, baciti vrelu vodu, preliti hkadnom i gotovo. Tako radim odavno

  • Gaga

    19. mart 2018 | 08:53

    Paradajz se secivom u krug protrlja i onda se recne i kozica se za minut oljusti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA