3

Kako se najlakše ljušti paradajz?

Vrela, ključala voda je rešenje!

ljustenje paradajza
Foto-ilustracija: Pixabay.com

Sigurno ste više puta imali potrebu da brzo i efikasno oljuštite paradajz. Standardni , obični, načini nožem i slično nisu vam bili dovoljno efikasni. Još tačnije, ljušenje nožem ili ljuštilicom može potpuno da ošteti mek i zreo paradajz.

Da drastično poboljšate situaciju -  jednostavno zasecite nožem krstić na strani paradajze suprotno od peteljke. Zatim paradajz prelijte vrelom (idealno ključalom) vodom i prosto smaknite kožicu sa njega.

Osim toga što ste se brzo oslobodili kožice, vaš paradajz je ostao potpuno ceo i neraspadnut.

Telegraf Kuhinja - Svi recepti na jednom mestu, u plejlisti ispod:

(Telegraf.rs)

Tagovi: Paradajz

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Komentari (3)
Poređaj komentare:
  • G
    Gaga

    Paradajz se secivom u krug protrlja i onda se recne i kozica se za minut oljusti.

  • M
    Mara

    Nije potrebno zasecati, samo preliti vrelom vodom, ostaviti par minuta, baciti vrelu vodu, preliti hkadnom i gotovo. Tako radim odavno

/
<% galerijaAlt  %>