≫ 

Sočne šnicle u sosu od zelenog bibera sa testeninom

Odmah isprobajte – bićete oduševljeni!

  • 1

Sastojci:

- 6 svinjskih šnicli

- 1,5 kašičica zelenog bibera

- 1 dl crvenog vina

- 4 dl slatke pavlake za kuvanje

- 1/2 flašice sosa od rame (3 bibera s limunom)

- začin, so, ulje

- 250 g testenine

Priprema:

Šnicle tanko iseći, posipati sa solju, začinom i premazati sa malo ulja. Kratko nek odstoje, pa ih ispržiti u tiganju s obe strane. Izvaditi ih i prekriti pa držati na toplom. Na masnoći od pečenja zapeći zeleni biber nakratko, pa ga zaliti sa crvenim vinom i neka proključa. Tada dodati slatku pavlaku i sos od 3 bibera sa limunom. Kratko prokuvati i začiniti po želji. Sos procediti kroz cediljku, pa onda ispečene šnicle vratiti u sos. Testeninu skuvati, ocediti i poslužiti uz pečene šnicle i sos od zelenog bibera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA