1

Zamašćene pločice u kuhinji i zapušena sudopera. Šta činiti?

Problem je rešiv, ako u kuhinji imate sirće!

sirce
Foto-ilustracija: Pixabay.com

Ako su vam pločice u kuhinji zamašćene, onda na krpu nanesite sirće i malo soli, pa ovom mešavinom izribajte pločice, kao i sve zamašćene površine. Problem će začas biti rešen!

Takođe, ako vam se zapuši slivnik u sudoperi, jednostavno sipajte 2 dl sirćeta, sačekajte desetak minuta, a zatim pustite jak mlaz vrele vode. Još je bolje ako prospete pun lonac ključale vode. I ovaj problem će odmah postati prošlost!

Telegraf Kuhinja - Svi recepti na jednom mestu, u plejlisti ispod:

(Telegraf.rs)

Tagovi: Pločice, Sirće, sudopera

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Komentari (1)
Poređaj komentare:
  • K
    Kosovka (Vasojevka po majci )

    U sudoperi so naspite i kasiku sode bikarbone pa vrelo sirce ...A samo sirce neee pomazeee

Napravite savršen preliv za svaku salatu uz pomoć proste formule

Šećerne bombone za čaj oduševiće sve vaše goste

Isprobajte najbolji domaći preliv za salatu bez šećera i štetnih konzervansa

Zdravi čokoladni humus je recept koji smo čekali ceo život

Ovo je jedini način da skuvate savršena jaja i da napokon budete zadovoljni

Slatke kokice sa cimetom i vanilom koje će svi obožavati

Ovo je najjeftinije i najbolje ulje za pohovanje hrane

Sve vreme držite nož pogrešno kada nešto seckate - ovo je pravi način

5 zdravih zamena za brašno koje će vam pomoći da smršate bez odricanja od pice i palačinki

Oljuštite kuvano jaje za samo nekoliko sekundi bez ikakvog pomagala (VIDEO)

Jaja u marinadi su idealno jelo za sve koji žele da smršaju

Spremite savršeni argentinski sos sa testeninom i mesom od zelenih listova šargarepe

Ulje ili mast: Evo šta pečenom krompiru daje najbolji ukus

Napravite domaći pesto sos: Jeftiniji, zdraviji i ukusniji od onog kupljenog u prodavnici

Kako da pravilno pripremite domaće kobasice?

Dva brza namaza za zdrav i ukusan doručak (VIDEO)

President maslaci – za raskošan ukus vaših specijaliteta

President pavlaka za kuvanje – neizostavan sastojak prazničnih specijaliteta

Kako da odaberete sir za jela koja se termički obrađuju?

Kako se najlakše ljušti paradajz?

Šta učiniti sa viškom lisnatog testa?

/
<% galerijaAlt  %>

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima