≫ 

Piletina sa kiselom pavlakom u palačinkama

Sigurno će vam se svideti ova kombinacija!

  • 0

Sastojci:

Za palačinke:

- 2 jaja,

- brašno

- kašičica soli

-kašičica ulja

- 2 čaše mleka

Fil:

- 0,5 kg pilećih prsa

- jedna kisela pavlaka

- sir gauda

Priprema:

Ispecite palačinke. Pileća prsa naseckajte na kockice ili na rezance, i stavite da odstoje malo u ulju pomešano sa začinom, oko pola sata, pa nakon toga meso neće biti suvo, nego sočno. Meso ispecite na laganoj vatri.

Nakon toga, namažite palačinku sa kašikom kisele pavlake, stavite par komadića piletine i narendajte sir, možete uviti u rolnu ili jednostavno preklopiti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA