≫ 

POSNO! Prženi oslić aromatizovan peršunom

Predlog za jednostavan posni ručak...

  • 1

Sastojci za 2 osobe:

 

- 2 ribe oslića

- 1 veliki limun

- 100 g maslinovog ulja

- 1 veza peršuna

- 4 kašike brašna

- morska so, biber

 

Priprema:

 

Ribe oprati, osušiti, pa preliti sa limunovim sokom od pola limuna. Posoliti je i pobiberiti, pa je uvaljati u brašno. Zagrejati maslinovo ulje, pa pržiti ribe dok ne porumene. Pred kraj preliti sa limunovim sokom od pola limuna i posuti sa pola vezice seckanog peršuna. Pržiti još minut, staviti na ubrus i posuti sa ostatkom seckanog peršuna. Možete poslužiti sa pomfritom i zelenom salatom.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Irena

    14. april 2017 | 10:11

    Ne przi se na maslinovom ulju, jer ono gubi svoja dragocena svojstva, przi se na suncokretovom, ocedi se na salveti, pa se prelije maslinovim uljem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA