≫ 

Pasta od širokih rezanaca sa sitnim čvarcima

Da li ste se već setili da spojite italijanske i srpske namirnice?

  • 0

Sastojci:

- široki rezanci

- domaći sitni čvarci

- maslinovo ulje

- so, biber

Priprema:

Skuvajte testeninu u slanoj vodi pa je procedite. Na tiganju ugrejte čvarke. Kuvanu testeninu pomešajte sa čvarcima, nakapljite maslinovim uljem, pa fino začinite solju i biberom. Poslužite uz neku salatu, po želji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA