Kajgana sa paradajzom i paprikom
Sastojci:
- 2 jaja
- 1 manji luk
- 1 manja paprika
- 1 mali paradajz
- malo ulja, soli, bibera
Priprema:
Očistite luk, papriku i paradajz. Luk narežite na kriške, papriku na trakice, a paradajz na male kockice ili po želji. Na malo ulja najpre 2-3 minuta propržite luk, zatim dodajte papriku i pržite još nekoliko minuta. Na samom kraju dodajte paradajz. Zatim u tiganj s povrćem razbijte 2 jaja, posolite, pobiberite i izmešajte, pa pržite do željene tvrdoće. Poslužite uz neku sezonsku salatu.
(Telegraf.rs)
Video: Gužve zbog pasoša pred početak sezone: Termin se može zakazati ili se čeka u redu
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Miloske
Moja baba ovo zobe przeno
Podelite komentar
Kosovka
Sta ce ti salata . Ko sataras sas jajca..U turskoj seriji. u.SUDBINI Elif je to spremala
Podelite komentar