≫ 

Kanapei s dimljenim lososom

Veoma otmeno predjelo ili večera - a priprema se bukvalno začas!

  • 1

Potrebno je:

- 6 kriški tost-hleba

- 200 g krem sira

- 200 g dimljenog lososa

- 2 čena belog luka

- malo mirođije

- Iceberg salta

- krastavac

- kašika oljuštenog i iseckanog pistaćija

- maslinovo ulje

- sok limuna

- so i biber

Priprema:

Iseckajte dimljenog lososa sitno i izmešajte ga s krem sirom, pa začinite seckanim belim lukom i mirođijom. Promešajte dobro. Isecite od hleba komade veličine jednog zalogaja, pa na svaki stavite malo krem sira.

Iseckajte Iceberg salatu i krastavac, pa začinite i pospite seckanim pistaćijem. Poslužite zajedno salatu i kapapee jer losos odlično ide uz krastavce.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA