0

President pavlaka za kuvanje – neizostavan sastojak prazničnih specijaliteta

Druženje uz bogatu trpezu jedan je od omiljenih prazničnih rituala

Pavlaka
Foto: Promo

Bilo da svoje najmilije želite da obradujete specijalitetima koji su tradicionalni deo vaših zajedničkih trenutaka, ili da ih iznenadite gastronomskim novitetima koje još uvek nisu probali, uz pomoć President pavlake za kuvanje svaku kulinarsku ideju moći ćete da sprovedete u delo u stilu vrhunskih kuvara.

Počnite od potaža ili čorbe, koji su neizostavan deo pravog zimskog obroka, a President pavlaka za kuvanje će im dati savršenu gustinu i punoću ukusa.

Foto: Promo

Savršeno se kombinuje i sa prelivima za specijalitete od mesa, kao i sosevima za paste, jer se brzo zgušnjava i jelu daje finu, kremastu teksturu, dok zahvaljujući njenom neutralnom ukusu ostali sastojci lako dolaze do izražaja.

Foto: Promo

Ako više volite laganije zalogaje, iskoristite President pavlaku za kuvanje kao osnovu za dresing za salate i ovaj jednostavan obrok pretvorite u pravo hedonističko iskustvo.

Foto: Promo

Neka praznična kulinarska čarolija počne!

(Telegraf.rs/ PR)

Tagovi: pavlaka za kuvanje, President, president pavlaka za kuvanje

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Napravite savršen preliv za svaku salatu uz pomoć proste formule

Šećerne bombone za čaj oduševiće sve vaše goste

Isprobajte najbolji domaći preliv za salatu bez šećera i štetnih konzervansa

Zdravi čokoladni humus je recept koji smo čekali ceo život

Ovo je jedini način da skuvate savršena jaja i da napokon budete zadovoljni

Slatke kokice sa cimetom i vanilom koje će svi obožavati

Ovo je najjeftinije i najbolje ulje za pohovanje hrane

Sve vreme držite nož pogrešno kada nešto seckate - ovo je pravi način

5 zdravih zamena za brašno koje će vam pomoći da smršate bez odricanja od pice i palačinki

Oljuštite kuvano jaje za samo nekoliko sekundi bez ikakvog pomagala (VIDEO)

Jaja u marinadi su idealno jelo za sve koji žele da smršaju

Spremite savršeni argentinski sos sa testeninom i mesom od zelenih listova šargarepe

Ulje ili mast: Evo šta pečenom krompiru daje najbolji ukus

Napravite domaći pesto sos: Jeftiniji, zdraviji i ukusniji od onog kupljenog u prodavnici

Kako da pravilno pripremite domaće kobasice?

Dva brza namaza za zdrav i ukusan doručak (VIDEO)

President maslaci – za raskošan ukus vaših specijaliteta

Zamašćene pločice u kuhinji i zapušena sudopera. Šta činiti?

Kako da odaberete sir za jela koja se termički obrađuju?

Kako se najlakše ljušti paradajz?

Šta učiniti sa viškom lisnatog testa?

/
<% galerijaAlt  %>

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima