Topli sendviči sa tost hlebom i jajima

Doručak treba da bude kaloričan i ukusan!

  • 0

Sastojci:

- 16 komada tost hleba

- 11 јаја

- 8 listova šunke

- 250 g kačkavalja

- 2 dl mleka

- mešavina začina (može samo so)

Priprema:

U posudi umutite 3 jaja, mleko i začine ili samo so po ukusu. Uzmite okruglu modlu za pogačice i pomoću nje na 8 komada tost hlebova izdubite rupu u sredini. Izrendajte kačkavalj na krupno rende. Pleh obložite papirom za pečenje. Cele parčadi tosta natopite mešavinom od jaja i poslažite ih u pleh. Preko svakog parčeta stavite list šunke i malo rendanog kačkavalja.

Natopite i udubljene parčadi tosta u mešavinu od jaja. U udubljenje na svakom tostu razbijte po 1  jaje. Peci u zagrejanoj rerni na 200°C dok se jaja ne ispeku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA