≫ 

Piletina sa sirom urolana u kriške slanine

Jelo kao iz najboljih restorana!

  • 0

Sastojci:

- 1 kg pilećeg mesa isečene na sitnije komade

- 300 g slanine

- 4 kašike kisele pavlake

- 2 jaja

- 200 g trapista ili gaude

- 1 kafena kašika peršuna

- malo soli i mlevenog bibera

- 50 g sirnog namaza

- prezle,ulje

- 4 kašike brašna

Priprema:

Dve manje posude za pečenje mesa namažemo uljem pa pospemo prezlama. Poređamo slaninu okolo zidova posuđa, tako da sa obe strane kalupa ostavimo malo duže slanine čime ćemo na kraju pokriti meso. Sve sastojke pomešamo, pa pojedinačno zarolamo u slaninu, tako da kraj kriške slanine bude dole.

Možete peći na teflonskom tiganju ili roštilju, a poslužite uz neko povrće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA