Ramstek s aromatizovanim puterom
Sastojci:
- 2 šnicle junečeg ramsteka
- maslinovo ulje
- so, biber
- 120 g maslaca
- kašika naseckanog peršuna
- kašičica senfa
- kašika sitno naseckanog ruzmarina
- kašičica soka od limuna
- kašičica meda
Priprema:
Šnicle premažite maslinovim uljem i posolite. Ostavite da odstoje, najbolje preko noci.
Ostavite maslac da se opusti na sobnoj temperaturi. Zamiješajte ga sa ruzmarinom, peršunom, senfom, medom i sokom limuna. Urolajte u providnu foliju i ostavite da se hladi. Može da stoji u frižideru i više dana.
Šnicle izvadite iz frižidera na vreme da budu na sobnoj temperaturi. Prepecite ih na grill tiganju sa svake strane po 3-6 minuta, po vašem ukusu.
Poslužite uz aromatzovani maslac i pomfrit - ili uz druge priloge po vašem ukusu.
(Telegraf.rs)
Video: Ovo je automobil poznatog kosarkasa koji je propao kroz lift na Vracaru
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Bjanka
Perfektno
Podelite komentar