Rolovana piletina sa spanaćem i kačkavaljem
Potrebno:
- 1 pileće belo meso
- spanać (može i smrznuti u briketima, oko pola pakovanja)
- malo belog luka
- oko 50 g kačkavalja, sečenog na deblje pravougaonike
- maslinovo ulje
- so, biber, čili
Priprema:
Ispržite na maslinovom ulju beli luk, dodajte spanać, posolite i pobiberite. Belo meso odvojite od koske i svaku polovinu isecite kao da otvarate knjigu. Izlupajte čekićem da dobijete lepu šniclu, posolite, pobiberite.
Stavite na svaki komad mesa spanać, a zatim i kačkavalj, tako da bude u sredini kad umotate rolnicu, pa čvrsto stegnite. Ronice možete da pričvrstite čačkalicom ili koncem. Sada ih ispržite sa svih strana, idealano na roštiljskom tiganju. Poslužite uz povrće.
(Telegraf.rs)
Video: Mrtav pijan NAGAZIO 200 NA SAT! Presretači zaustavili vozača (39) kod Loznice, odmah priveden
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
UStevens slavs svi a koji slave
Izbacuje team menu sobriety tortu
Podelite komentar