Italijanska supa sa hlebom i mlekom

Sigurni smo da ovaj recept većina vas još uvek nije isprobala!

supa s hlebom
Foto-ilustracija: Pixabay.com

Sastojci za 4 osobe:

- 1 hleb
- 2 l vode
- 1 velika kašika začina
- 1/2 čaše mleka
- 1/2 čaše pavlake za kuvanje
- so i biber

Priprema:

Hleb podeliti na manje komadiće i potopiti u vodu. Staviti da se kuva na laganoj temperaturi 1 h. Povremeno dolivati vodu tako da uvek imate istu količinu kao i na početku kuvanja, a 15 minuta pred kraj kuvanja supu začiniti, dodati mleko i pavlaku za kuvanje.

Kada je supa gotova, sklonite je sa vatre i žicom za mućenje lagano usitniti-lomiti komadiće raskuvanog hleba što sitnije, a možete ostaviti i veće komade, ako tako više volite.

(Telegraf.rs)

Tagovi: Hleb, pavlaka za kuvanje, Začin

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

/
<% galerijaAlt  %>

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima