0

Slane palačinke s piletinom u pavlaci

Izuzetno ukusan obrok koji možete i da spakujete i ponesete na posao...

pileitna
Foto: Pixabay.com

Sastojci:

Za palačinke:

- 2 jaja,
- brašno
- kašičica soli
 -kašičica ulja
- 2 čaše mleka

Fil:

- 0,5 kg pilećih prsa
- jedna kisela pavlaka
- sir gauda
- rukola ili iceberg salata

Priprema:
Ispecite palačinke. Pileća prsa naseckajte na kockice ili na rezance, i stavite da odstoje malo u ulju pomešano sa začinom, oko pola sata, pa nakon toga meso neće biti suvo, nego sočno. Meso ispecite na laganoj vatri. Nakon toga, namažite palačinku s kašikom kisele pavlake, stavite par komadića piletine, iseckane zeleniše - i narendajte sir. Možete uviti u rolnu ili jednostavno preklopiti.

(Telegraf.rs)

Tagovi: Brašno, jaja, kisela pavlaka, pileća prsa

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

/
<% galerijaAlt  %>