Slatka, narandžasta pečena bundeva
≫
Sastojci:
- 1 žuta bundeva (1,5-2 kg)
Priprema:
Bundevu prerežite, izvadite koštice i s korom pecite na 180°C, 90 do 120 minuta. Bundeva je pečena kada joj se na površini uhvati lepa hrskava korica. Poslužite je toplu.
Pečenu bundevu možete poslužiti kao samostalno jelo ili kao prilog uz mesna jela. Ukoliko je poslužujete kao desert, pospite je šećerom i cimetom ili prelijte medom.
(Telegraf.rs)
Video: Ovako je izgledala obuka ronilaca Rečne flotile na Zavojskom jezeru: Neverovatne scene kao iz filma!
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Ivan1
Ma gde se pece 90-120 minuta VEC 50 minuta.
Podelite komentar