Potpisi tri najmoćnije osobe u Srbiji: Nikolićev rukopis zapalio društvene mreže (FOTO)

Hit na društvenim mrežama! Rukopis, pravopis i potpis Tomislava Nikolića u knjizi žalosti

  • 57

Kada oni stave potpis na neki dokument, to je od velike važnosti za sve građane Srbije. Paraf Aleksandra Vučića, Tomislava Nikolića i Maje Gojković na neki od akata, obično znači donošenje ili proglašenje uredbe, odredbe ili zakona koji uređuju život u Srbiji. Retke su prilike, da možemo da vidimo kako izgledaju potpisi, ali i rukopisi nosilaca tri najmoćnije funkcije u državi.

Nikolić: Dok sam predsednik, biću uvek protiv sankcija

Vučić se upisao u knjigu žalosti: Srbija će pamtiti Fidela

Prilika, kada su uslikani potpisi i rukopisi Vučića, Nikolića i Gojkovićeve, ovoga puta nije bila proglašenje nekog akta, već upisivanje u knjigu žalosti u Ambasadi Kube, povodom smrti Fidela Kastra, nekadašnjeg lidera ove karipske države.

Povodom smrti nekadašnjeg predsednika Kube, predsednik Nikolić napisao je da je svet ostao bez jednog od poslednjih velikan kao i da je Fidel Kastro simbol borca za slobodu, suverenitet i sreću svog naroda.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Međutim, mnogo više pažnje privukao je potpis predsednika, od poruke koju je napisao. Njegov jednostavni rukopis je izazvao brojne reakcije na društvenim mrežama.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović Foto: Tanjug/Sava Radovanović

U knjigu žalosti primerene poruke upisali su i premijer i predsednica Narodne skupštine.

Foto: Tanjug/Vlada Srbije Foto: Tanjug/Vlada Srbije

Veliki lideri, kao što je vođa kubanske revolucije Fidel Kastro, nikada ne umiru – napisao je premijer Srbije Aleksandar Vučić u knjizi žalosti u Ambasadi Republike Kube u Beogradu.

Foto: Tanjug/Vlada Srbije Foto: Tanjug/Vlada Srbije

Gojković je u ime parlamenta izrazila saučešće kubanskom narodu.

Foto: Tanjug/Rade Prelić Foto: Tanjug/Rade Prelić

Grafolozi kažu da analizom rukopisa mogu da otkriju više od 5.000 različitih crta ličnosti, da rukopis čak može da ukaže na razvoj i pojavu bolesti. Grafolozi koji rade u policijskoj i sudskoj praksi nikad se ne bi složili sa takvim tvrdnjama. Oni rukopis analiziraju da bi potvrdili ili pobili verodostojnost i autentičnost pisanih dokumenata. Sve ostalo je, kažu, zabava.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srboljub

    30. novembar 2016 | 21:21

    SVAŠTA, kakve veze ima rukopis sa ulogom Nikolića? Pa Miloš je bio nepismen pa opet je najveći i najbolji koga smo imali. Lep rukopis je samo dar umetnika. Ako neznam da crtam nisam dobar pekar? Ko je to dokazao da ko lepše piše, taj je pametniji od onog ko losije piše.Nisam Nikolićev ljubitelj ali ovakvi istupi i nepravda me nerviraju. Više govori o onom ko je napisao ovaj tekst.SVAŠTA.

  • Dag

    30. novembar 2016 | 13:54

    Tuga i - opomena...

  • Zeljko

    1. decembar 2016 | 07:43

    Volio bi da mi neko objasni zasto obrazovani i pametni ljudi moraju lijepo pisati?Pisanje je kao i crtanje stvar talenta a ne pameti,pa zar doktori nemaju daleko najgori rukopis.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA