Kuvali smo sa Stevom Karapandžom i Lepim Brkom (VIDEO)

Kada se na jednom mestu spoje vrhunsko kulinarsko umeće i kvalitetni, ukusni sastojci, rezultat su zalogaji koji bude sva čula

  • 0

Legendarni Stevo Karapandža i Lepi Brka, dvojac su koji već neko vreme na Kitchen TV-u priprema neka od najpopularnijih jela, dajući im uvek svoj lični pečat, što su na kulinarskoj radionici pokazali i uživo.

Svi prisutni imali su priliku da dobiju male savete velikih kulinarskih majstora i da kuvaju sa njima rame uz rame. Jedan od zanimljivijih recepata koji su podelili sa nama bio je i "Tartar sos lososa na bagetu sa raznim ukrasima", koji se brzo i lako priprema, a učiniće da zablistate poput profesionalca.

Tartar sos lososa na bagetu sa raznim ukrasima

Sastojci: file svežeg lososa, crveni luk, maslinovo ulje, kapar, rotkvice, kornišoni, 1 limun, sveža mirođija, baget hleb, sušeni paradajz.

Lososa skinuti sa kože i izvući mu kosti pa ga seckati na sitne kockice. Naseckati na sitno luk pa pomešati sa lososom uz dodatak maslinovog ulja, soka limuna, soli, bibera i kapra. Baget naseći pa preko parčića ređati tartar od lososa i dodatke- sušeni paradajz, mirođiju, kapar, crveni luk i kornišone.

mts svojim budućim korisnicima pruža specijalne pogodnosti besplatnog korišćenja mts TV-a cak šest meseci. Na taj način, novi korisnici će moći da uživaju u sjajnom sportskom, serijskom i filmskom programu, a nakon šest meseci besplatnog korišćenja, zadovoljni korisnici mogu da nastave sa upotrebom paketa uz ugovornu obavezu od 18 meseci.

(Telegrf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA