Nova LG linija frižidera osvojila dve prestižne nagrade za dizajn

If i Red dot nagrade su najstarije i najpriznatije u oblasti dizajna, a modeli iz LG serije frižidera "Side by side" osvojile su upravo njih. Odlikuje ih "Total No Frost" tehnologija, unutrašnje LED osvetljenje, novi displej, kao i deset godina garancije

  • 8

Nova linija Side by Side frižidera kompanije LG Electronics osvojila je dve prestižne nagrade za dizajn, iF i Red dot. Dve najstarije i najpriznatije nagrade u kategoriji dizajna, poznate su po nagrađivanju samo najinovativnijih proizvoda.

Nagrađene modele iz "Side by side" linije, GSP545NSYZ i GSP545PVQV, odlikuje "Total No Frost" tehnologija, unutrašnje LED osvetljenje i novi, fenomenalni LED displej. Ručica na vratima reguliše vakuum unutar frižidera, pa se vrata lako otvaraju, što je velika olakšica za starije ljude i decu.

Jedna od najboljih karakteristika je definitivno svežina, jer ovaj pametni uređaj obezbeđuje optimalnu vlažnost i održava meso i ribu na 0 stepeni, zahvaljujući "Fresh 0 Zone" tehnologiji. "No plumbing" sistem štedi vaš novac, a mini-bar osetljiv na dodir učiniće vaša pića lako dostupnim, bez otvaranja vrata frižidera.

Kompresor je srce frižidera, pa je njegova dugotrajnost i pouzdanost izuzetno bitna. LG inovativni linearni kompresor štedi energiju i do 20% i ima samo jednu tačku trenja, pa je mnogo tiši u poređenju sa tradicionalnim kompresorima. Sastavljen iz manje delova, pouzdaniji je i dugotrajniji nego ikad i ima garanciju od 10 godina.

- Još jednom, iF i Red dot ekspertski žiri bogato je nagradio kompaniju LG Electronics. Naša nova linija frižidera nije samo linija vrhunskih kućnih uređaja, već i pravih umetničkih dela. Kao i uvek, LG Electronics pomera granice tehnologije, a "Side by side" linija frižidera je još jedan dokaz naše stalne težnje da postavljamo nove standarde - rekao je Branislav Jordanov, marketing menadžer predstavništva kompanije LG u Srbiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Feki

    26. mart 2014 | 13:04

    Odavno je LG pretekao Samsunga.

  • Mr. No

    25. mart 2014 | 22:27

    LG G2 je vrhunski telefon kao i Nexus 5. Da ne postoji Apple definitivno bi bio moj prvi izbor. Ovako posle Apple (prvo mesto) idu LG, Sony i HTC koji dele drugo mesto.

  • Gospodin

    25. mart 2014 | 22:01

    Ali Samsung je bolji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA