DIABLO 3 REAPER OF SOULS: Večita borba između dobra i zla se nastavlja (FOTO) (VIDEO)

Nova ekspanzija za popularnu igru donosi nastavak priče, nove protivnike, Crusader klasu i Mystic profesiju

  • 4

Prva ekspanzija za jednu od najpoznatijih RPG igrica, Diablo 3, konačno je stigla. "Reaper of Souls" donosi novu klasu Crusader, nastavak priče, promene u gejmpleju igre, i za sve fanove ovog serijala sate i sate zabave.

Priče se nastavlja u vidu petog akta koji počinje nakon što ste ubili Diabla na kraju prethodne igre. U ovoj ekspanziji igrači će se boriti protiv novog zlikovca pod imenom Malthael, palog arhanđela koji smatra da je čovečanstvo pošast koju treba istrebiti. U ulozi Nephalem-a, odnosno ljudskog šampiona, krećete u borbu protiv novih hordi čudovišta.

Priča počinje u zapaljenom gradu Westmarch i svoj put ka Malthael-u, anđelu smrti, krčićete čišćenjem raznih ljubimaca pakla kroz jeziva groblja, močvare, misteriozne ruševine i druge lokacije.

Nova klasa Crusader je možda i najveća snaga ekspanzije. U pitanju je vitez koji nosi metalni oklop i čudovišta iz pakla može istrebljivati iz blizine ili srednje udaljenosti, ali koji kod način da odaberete, ova klasa je fokusirana na borbu sa ogromnom grupom neprijatelja odjednom. Koristi štit kako bi smanjio "damage" a raznim AoE (area of effect) magijama brzo ćete istrebljivati gomilu čudovišta. Crusader takođe poseduje magije koje će sačuvati od smrti vaše saigrače, što je odlična prednost.

"Reaper of Souls" je moguće završiti za otprilike šest sati, a nakon toga zabavu možete nastaviti u novom Adventure modu. Umesto da kao i do sada igrači nastavljaju opet ispočetka na nekoj novoj težini, ovaj mod će izbaciti sve što ima veze sa pričom, i ponudiće novi vid zadataka u kojem je glavni cilj ubijanje čudovišta i skupljanje još boljih predmeta kako bi ojačali karakteristike junaka.

Tokom igranja ovog moda igrači će nailaziti i na "Cursed Chests", vremenske mini-izazove koji nude još veći izazov, i dosta su teži.

Novi Loot 2.0 sistem je daleko bolji nego prethodni, i svaki predmet koji dobijate od ubijanja protivnika će vam na neki način koristiti. Dodata je i nova profesija, Mystic, uz pomoć koje se mogu menjati karakteristike na predmetima onako kako vama odgovara.

Ekspanzija je pravo osveženje i donosi dosta novina koje su možda trebale da postoje od samog početka. Sve u svemu, za sve ljubitelje popularnog naslova ali i RPG igrica generalno, Diablo 3: Reaper of Souls sigurno ne bi trebalo da propustite.

Pogledajte uvodnu animaciju za Diablo 3: Reaper of Souls:

(Telegraf.rs / Izvor: gamesradar.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA