ISTRAŽUJEMO: Da li znate koliko košta najjeftiniji telefon u Srbiji? (VIDEO)

U pitanju je Nokia 100 Phantom Black, koja se trenutno nalazi na akciji u svim Neptun radnjama. Veoma je jednostavan za korišćenje, a baterija će bez problema izdržati nekoliko dana bez punjenja. Kolika je njegova cena pročitajte u nastavku

  • 5

Iako većina ljudi danas juri za kupovinom pametnih telefona koji se mogu pohvaliti svim mogućim funkcijama, ali i paprenim cenama, i dalje postoje oni kojima mobilni telefon služi za najosnovnije stvari, a to su pozivi i slanje poruka. Upravo za takve ljude namenjen je najjeftiniji telefon u Srbiji, Nokia 100 Phantom Black, čija cena iznosi 2.999 dinara.

 

Telefon je veoma jednostavan za korišćenje, pa će ga tako i malo starija generacija, koja ne prati najnovija tehnološka dostignuća, lako koristiti. Za razliku od smartfona koji se baš ne mogu pohvaliti dugotrajnim trajanjem baterije, ovaj uređaj će bez problema izdržati nekoliko dana bez punjenja.

 

 

Nokia 100 Phantom Black je veoma dobrog kvaliteta, po čemu je ova kompanija inače i poznata, pa vam toplo preporučujemo da posetite najbližu Neptun prodavnicu u kojima se on prodaje po ceni od 2.999 dinara.

 

 

Telefon je trenutno na akciji koja će trajati sve do kraja aprila ili isteka zaliha!

 

Pogledajte video:

 

 

Telefon možete kupiti ONLINE u dva klika OVDE

 

ili pozovite TELEFONOM

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA