Da li će ovako izgledati Facebook budućnosti? (VIDEO)

Pogledajte video koji pokazuje jedan od mogućih načina na koji će Oculus Rift uticati na Facebook. U pitanju je virtuelna kupovina u kojoj će korisnici šetati radnjama i razgledati predmete kao da su stvarno tamo

  • 2

Mnoge je iznenadila vest da je Facebook kupio kompaniju Oculus koja radi na razvoju gedžeta Oculus Rift za dve milijarde dolara. Sada su sve oči okrenute ka ovoj društvenoj mreži i način na koji će integrisati virtuelnu realnost u najpopularniju socijalnu mrežu na svetu. Mogući odgovor na ovo pitanje dao je "Chaotic Moon Studios" koji je u svom videu pokušao da prikaže kakvo iskustvo u korišćenju ovog gedžeta i Facebook-a možemo očekivati.

Iako je Oculus Rift dizajniran prvenstveno za gejming, zahvaljujući svom potpuno impresivnom 3D okruženju koje daje utisak kao da ste stvarno unutar igre, on ima veoma veliki potencijal da pronađe primenu i u drugim stvarima kao što su društvene mreže.

Video prikazuje kako bi izgledalala kupovina na Facebook-u pomoću Oculus Rift-a. Ukoliko ovo zaživi, to će biti zaista ogromna poslovna prilika za razne kompanije i sigurno će doneti velike promene.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: mashable.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA