TELEGRAF ISTRAŽUJE: Evo kako da uštedite 10.000 dinara

Istraživali smo koji su najpristupačniji laptopovi trenutno i naišli na fenomenalnu akciju ovog vikenda koja će biti u svim Mercator i Roda supermarketima. U pitanju je sniženje gejmerskog laptopa za čak 10.000 dinara. Detalje pročitajte u nastavku

  • 1

Kupovina laptopova i računara je uvek problem. Veliki broj različitih modela i cena, a većina ljudi se uglavnom vodi onom parolom "što skuplje to bolje". Međutim, prosečni korisnici računara uglavnom ne znaju šta im je u stvari potrebno i koliko novca treba izdvojiti za odličan laptop koji je najbolji za njihove potrebe.

Istraživali smo laptopove koji su na akciji ovih dana i pronašli odličnu ponudu. Acer E1 530-G će ovog vikenda biti na akciji u svim Roda i Mercator supermarketima a njegovom kupovinom uštedećete čak 10.000 dinara.

U pitanju je prenosni računar dobrih karakteristika, koji će pored standardnih stvari kao što su internet i gledanje multimedijalnih sadržaja, poslužiti i za igranje video igara.

Njegova regularna cena je 49.990 dinara, a ovog vikenda, tačnije od 4. do 6. aprila biće 39.990 dinara.

Veoma je funkcionalan i lak za nošenje, a može se pohvaliti i dobrim izgledom. Što se tiče konfiguracije ovaj laptop ima dvojezgarni procesor, četiri gigabajta RAM memorije i neintegrisanu grafičku karticu NVIDIA GeForce GT 720M sa 1 GB memorije. Detaljnije informacije možete pročitati OVDE.

Ukoliko vam je potreban laptop, ovo je trenutno najpristupačnije i najbolje rešenje, jer nudi najbolje za uloženi novac, pa vam preporučujemo da ovog vikenda posetite najbliži Mercator ili Roda supermarket jer su količine ograničene.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    3. april 2014 | 15:26

    Divno što se istraživali baš ove nedelje kad su popusti, hvala vam!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA