TOPMOBILNI.RS: Sajt koji će vam pomoći oko kupovine novog mobilnog telefona

Ovaj sajt analizira sve ponude mobilnih operatora i sim-free prodavaca u Srbiji, i uz pomoć njega lako možete pronaći ponudu za novi telefon koja vama najviše odgovara

  • 0

Ukoliko se dvoumite oko izbora mobilnog telefona, ili nekog od tarifnih paketa iz ponude mobilnih operatora, novi internet portal o mobilnim tehnologijama, TopMobilni.rs vam može pomoći u odluci.

Iako na reklamama sve deluje jednostavno u praksi niko nema pojma šta zaista plaća i koliko mu se zaista isplati ova ili ona tarifa ili ovaj ili onaj telefon.

Pored najveće baze mobilnih uređaja, novi sajt donosi jedinstveni sistem koji analizira sve ponude mobilnih operatora i sim-free prodavaca u Srbiji. Sada možete lako pronaći ponudu za mobilni telefon koja najviše odgovara vašim zahtevima po ceni ali i minutima, porukama i megabajtima i tako smanjiti troškove.

TopMobilni sistem upoređuje sve standardne i nestandardne ponude tarifa na tržištu što do sada nije bilo moguće. Za one koji više vole da kupe mobilni bez ugovora, tu su i ponude prodavaca iz cele Srbije pa mogu videti šta im se više isplati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA