Pronađite savršen desktop računar za sebe i uštedite

U Gigatronu su trenutno na sniženju tri različita desktop računara, koji će pružiti najbolje za uloženi novac. Predlažemo vam da posetite najbližu Gigatron prodavnicu i ne propustite ovu odličnu akciju

  • 2

Nova sniženja u Gigatronu. Ove nedelje su u pitanju Gigatron desktop računari, čijom kupovinom možete uštedeti i do nekoliko hiljada dinara, u zavisnosti od modela. Na raspologanju su tri različita računara: Pegaz 9, Armagedon 6 i Mamba 2. Uz sve modele dobija se garancija od tri godine.

Gigatron Pegaz 9 je odlično rešenje ako niste zahtevan korisnik, i potreban vam je što jeftiniji računar koji ćete koristit za internet, gledanje multimedijalnih sadržaja, i slušanje muzike. Njegove specifikacije su dvojezgarni AMD procesor na 1.6 GHz, dva gigabajta RAM memorije, hard disk od 250 gigabajta i integrisana grafička kartica. Akcijska cena je 13.990 dinara i kupovinom ovog modela uštedećete 3000 dinara.

Gigatron Armagedon 6 je malo jači u odnosu na prethodni model. Ima jači procesor, Intel Celeron na 2.6 GHz, četiri gigabajta RAM memorije i hard disk od 320 gigabajta, ali takođe i integrisanu grafičku karticu pa ovaj model, kao i prethodni nije predviđen za igranje video igara. Ukoliko vam je potreban računar za kancelarijski rad, predlažemo vam da dobro razmislite o ovom modelu. Cena Gigatron Armagedon 6 je 19.990 i na trenutnoj akciji možete uštedeti 4000 dinara.

Gigatron Mamba 2 je namenjen za gejmere. Ukoliko ste ljubitelj igranja video igara onda je ovo veoma dobro rešenje, s obzirom da nije toliko skup, a garantuje odlične performanse prilikom igranja. Intel i3 procesor na 3.4 GHz, osam gigabajta RAM memorije, NVIDIA GeForce GTX 650 grafička kartica i hard disk od 500 gigabajta u kombinaciji daju veoma brz i pouzdan računar u svim situacijama. Akcijska cena ovog modela je 49.990 dinara, i njegovom kupovinom možete uštedeti 5000 dinara.

Kao što smo već navikli, Gigatron nudi i odlične načine plaćanje, kao što je kupovina na odloženo do 300 dana, a za iznose do 60.000 dinara potrebna vam je samo lična karta ukoliko želite da kupujete na rate. Više informacija možete dobiti na sajtu Gigatron.rs ili pozivom besplatnog Call Centra na 0800 30 40 50.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Prof.Biologije

    10. april 2014 | 13:33

    Ko još kupuje te skupe furune?

  • Bond

    10. april 2014 | 21:55

    Znaci lk i nista. Ovo bolje nego u komunizmu. Nema potrebe da dizes kredit, nema potrebe da si zaposljen, imas lk bole tebe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA